Logo Fotokonkurrence 2017
Foto: Lars M. Bentzen
Foto: Remigiusz Piotrowski
Foto: Axel H. Lützhøft
Foto: Rasmus Gammelby Kristensen

Dansk Fotokonkurrence

Nuværende og tidligere søfarende i danske skibe opfordres til at deltage i velfærdsrådets årlige fotokonkurrence.
Vi modtager meget gerne billeder, der er taget i det år, konkurrencen løber, samt det foregående år, og de indsendte fotos må ikke tidligere have været offentliggjort. Max antal billeder pr. fotograf 15. 

Motiver

Billeder af solnedgange eller af fordækket i havvejr er altid populære motiver, men vi savner lidt flere “skud” af mennesker, såvel i arbejde som efter udskejning. Du bestemmer selv antallet af indsendte billeder. Digitale billeder kan mailes til foto@hfv.dk eller fremsendes på usb-stik.

Billedtekst

Lidt oplysninger om motiverne er os en god hjælp når disse præsenteres, enten i Horisont, her på hjemmesiden eller hos andre søfartsrelaterede publikationer, - og også på plancher med velfærdskontorets fotoudstilling, der vandrer mellem skoler, museer og andre institutioner eller præsenteres i forbindelse med vores arrangementer udi det ganske land.

Nordisk Fotokonkurrence

Efter afholdelse af den danske konkurrence udvælges 15 fotos til bedømmelse i nordisk regi. Søfarende fra Danmark, Finland, Norge, Island, og Sverige konkurrerer også her om mange fine præmier sponseret af de respektive landes leverandører herunder fotoudstyr og kontantpræmier.

Sidste frist for deltagelse

Bedømmelsen i både den danske og nordiske konkurrence foregår i begyndelsen af det kommende år. Billederne skal derfor være Handelsflådens Velfærdsråd i hænde inden d. 31. december.