Logo Fotokonkurrence 2017
Foto: Lars M. Bentzen
Foto: Remigiusz Piotrowski
Foto: Axel H. Lützhøft
Foto: Rasmus Gammelby Kristensen

Dansk Fotokonkurrence

Send dine billeder til velfærdsrådets løbende fotokonkurrence for alle nuværende og tidligere søfarende i danske skibe. Konkurrencen afsluttes med udgangen af året, men du kan indsende dine fotos hele året. 

Når konkurrencen er afsluttet indkaldes et panel af kompetente dommere, som vælger de fem bedste billeder i årets konkurrence. Førstepræmien er et gavekort på 5.000 kr. og der er også gavekort til 2. til 5. pladsen.

Alle, der deltager, modtager desuden en T-shirt med konkurrencens logo. 

Indsendte fotos skal være taget i det år, konkurrencen løber, eller i det foregående år, og de indsendte fotos må ikke tidligere have været offentliggjort. Max antal billeder pr. fotograf er 15 stk. Send dine billeder til os på foto@shw.dk.

BEMÆRK!

Når du indsender billeder til konkurrencen, giver du samtykke til at dine billeder må offentliggøres på SEA HEALTH & WELFAREs elektroniske platforme, og at vi må offentliggøre dit navn og skibsnavn hvor billedet er taget.
Det er dit ansvar at sørge for at genkendelige personer på billederne har godkendt at billederne offentliggøres.

Billedtekst

Vi sætter pris på lidt oplysninger om motiverne. Det er os en god hjælp, når vi præsenterer billederne, enten i ”at SEA”, her på hjemmesiden eller hos andre søfartsrelaterede publikationer - og også på plancher med vores fotoudstilling, der vandrer mellem skoler, museer og andre institutioner eller præsenteres i forbindelse med vores arrangementer.

Nordisk Fotokonkurrence

Efter afholdelse af den danske konkurrence udvælges 15 fotos til bedømmelse i nordisk regi. Søfarende fra Danmark, Finland, Norge, Island, og Sverige konkurrerer også her om fine præmier sponseret af de respektive landes leverandører herunder fotoudstyr og kontantpræmier.

Sidste frist for deltagelse

Bedømmelsen i både den danske og nordiske konkurrence foregår i begyndelsen af det kommende år. Billederne skal derfor være os i hænde inden d. 31. december.