Har I noget, I mangler?!

Husk at vi gerne bistår skibsklubberne med indkøb og udsendelse af motionsudstyr og sportstøj, spil (både brætspil, puslespil eller måske et wii-spil), bingopræmier, julegaver og hvad I ellers skulle savne.

Vi bistår også gerne med tryk på sportstøj og andre rekvisitter via vores faste leverandør af sportsudstyr Poul Holm Sport.

Ekspedition
Så snart velfærdskontoret har modtaget bestilling og betaling, indkøbes varen, der herefter sendes pr. post enten direkte til skibets agent eller til rederiet, fremsendes med stores eller medtages af mønstrende besætningsmedlem. Evt. forsendelsesudgifter til skibet dækkes af skibsklubben. Ved levering til hjemadressen betales der moms.

Betaling
Betaling af bestilte varer skal forudbetales til Handelsflådens Velfærdsråds bankkonto nr. 6737-0001073825.

Momsfrit til skibe i udenrigsfart
Prisen på indkøbte materialer er fratrukket moms - og forbliver fratrukket ved levering til skibe i udenrigsfart. Sammen med bestilling mailes en erklæring fra skibets fører, om at den pågældende vare er til skibsbrug.

Elektronik
Bemærk at nogle rederier ikke kan påtage sig forsendelse af elektronik til skibene. Ved sådanne planlagte indkøb kontaktes Handelsflådens Velfærdsråd inden bestilling for nærmere aftale.