Transport Brielle

Besøg klubben i Brielle, Rotterdam

Alle søfarende om bord på danske skibe er velkomne til at besøge Handelsflådens Velfærdsråds klub for søfarende. Den ligger i fæstningsbyen Brielle, en halv times kørsel vest for Rotterdam og kun 10 til 15 minutters kørsel fra de fleste terminaler.

På klubben kan man benytte en af klubbens tre pc'er med hurtigt internet, man kan se film i hjemmebiografen, bruge karaoke anlægget og få sig en kop kaffe eller en vand mens man sludrer med sine kolleger og velfærdsrådets medarbejder.

I Brielle er der gode indkøbsmuligheder, et stort supermarked ligger tæt på, man kan gå i banken eller på apoteket, hygge sig på en af byens caféer eller blot gå en tur i den gamle by.

Klubben er åben efter behov, og ønsker man at besøge klubben, kan man kontakte Handelsflådens Velfærdsråd i Rotterdam v. Jacob Christensen på email: rotterdam@hfv.dk, eller ved at ringe på tlf. (+31) 620 406 860 - kontakt Jacob så tidligt som muligt, helst inden ankomst. 

Klubben er i besiddelse af en minibus, så der kan arrangeres fri transport til og fra Brielle.

Klubbens adresse er: 
Danish Government's Seamen's Service
Vischstraat 19
3231 AV Brielle
Holland 

- vi glæder os til at se jer i Brielle.

Følg os på Facebook
Læs meget mere om klubben og om byen Brielle i Horisont nr. 1, 2015

Brielle-2

Brielle-t-shirt, kop og magnet

Nu kan man erhverve sig en t-shirt når man besøger klubben i Brielle. T-shirten er maritim-mørkeblå, og i samme kvalitet som dem I kæmper jer til i motionskonkurrencen. 

Vi har også fået lavet et Brielle-krus, som kan indeholde en ordentlig tår kaffe, ligesom den klassiske magnet med velfærdsrådets logo er at finde som souvenir på klubben.

Sømandsklubben i Brielle - vi har også cykler

Vores gæster i sømandsklubben har mulighed for at tage på en cykeltur i den dejlige natur omkring Brielle, da vi har tre cykler til fri afbenyttelse. Jacob har sørget for kort over området med forskellige ruter, så der er mulighed for både at cykle langt og kort. Cyklerne er doneret af Port of Rotterdam. 

20.-Cykler

Billeder fra klubben