Efterårets vindere: Svendborg Søfartsskole 2

Regnvejr prægede efterårets mesterskab i skolefodbold.

Efterårets mesterskab skulle placeres da 8 hold fra SIMAC og Svendborg Søfartsskole tørnede sammen på det skønne anlæg ved Svendborg fB. Desværre var vejrguderne ikke med os og stort set på samme tidspunkt som stævnet blev fløjtet i gang af de to dygtige dommere begyndte regnen. Men det stoppede ikke de mange dygtige spillere fra de 8 hold, og der blev fightet og spillet på livet løs.

Da det indledende gruppespil var overstået, stod det klart hvilke hold der skulle spille semifinaler. Det var Svendborg Søfartsskole 2 mod Flådens Friske Fyre fra SIMAC i den ene semifinale, den anden var et rent SIMAC-anliggende mellem BM2 fra SIMAC og FC Bow Thrusters fra SIMAC. Begge kampe måtte igennem forlænget spilletid før henholdsvis Svendborg Søfartsskole 2 og FC BowTrhusters havde spillet sig i finalen med 1-0 sejre.

Kampen om 3-4 pladsen mellem BM2 og SIMAC 6 sluttede 0-0, og efter forlænget spilletid måtte man ty til straffespark inden SIMAC 6 kunne sætte sig på 3. pladsen med en sejr på 6-5.

Finalen blev en meget lige og intens affære, og skulle også igennem forlænget spilletid og straffespark inden Svendborg Søfartsskole 2 kunne kåres som en samlet vinder 3-2.

Det var en våd affære, der dog sluttede med solskin og masser af godt humør. En herlig eftermiddag for os alle, og Handelsflådens Velfærdsråd vil se frem til forårets turnering. Så skal det blive spændende, at se om Svendborg Søfartsskole kan forsvare deres 1. plads eller om SIMAC kan vippe dem af pinden.

Der var præmier til de tre første hold samt T-shirts og en drikkedunk til samtlige spillere.

Også en tak til de standhaftige tilskuere, der trodsede regnen - godt gået!

De 8 hold var:

SB Afsnit 6 - SIMAC 1
Team good lookin' - SIMAC 2
BM2 - SIMAC 3
FC Bow Thrusters - SIMAC 4
BM 5 - SIMAC 5
Flådens Friske Fyre - SIMAC 6
Svendborg Søfartsskole 1
Svendborg Søfartsskole 2
De glade vindere: Svendborg Søfartsskole 2

Stemningsbilleder fra dagen.