SIMAC 2 vandt efterårets fodboldturnering

Tre skoler deltog i efterårets turnering - SIMAC 2 vandt finalen

Efterårets turnering i Maritim skolefodbold blev afholdt i pragtfuldt sensommervejr på en flot bane ved Svendborg fb. Der var kun tilmeldt 5 hold til efterårets turnering, men de fik så sandelig spillet masser af fodbold. Derudover var der rigtig mange tilskuere til stævnet især fra Svendborg Søfartsskole, så rammerne var i orden.

Der blev afviklet et dobbelt program, så alle hold var garanteret mindst 8 kampe.

Marstal Navigationsskole der var med for første gang i 2 år vandt suverænt grundspillet. SIMAC 1 og SIMAC 2 samt Svendborg Søfartsskole 1 endte alle med 11 points.

De to spændende semifinaler måtte ud i forlænget spilletid og straffespark før de to finalehold var fundet.

I den ene semifinale første Marstal Navigationsskole med 2-0 da der manglede et minut. Men det lykkedes SIMAC 2 at udligne og så skulle det afgøres på straffespark. Her trak SIMAC 2 det længste strå og vandt 3-2.

I den anden semifinale vandt Svendborg Søfartsskole 1 med 3-2 på straffespark og var dermed klar til finalen for anden gang i år.

Kampen om 3. pladsen blev vundet af Marstal Navigationsskole med 1-0.

En yderst spændende og velspillet finale blev vundet af SIMAC 2 med 1-0 over Svendborg Søfartsskole.

De to dygtige dommere fra den fynske dommerunion kunne blæse et vellykket stævne af, og de tre vinderhold kunne modtage deres plaketter og medaljer.

Der var vanen tro t-shirts og drikkedunke til samtlige spillere.      

En stor tak for den gode stemning til både deltagere og tilskuere. Vi ser frem til næste års turneringer - hold øje med datoer under punktet Motions- og idrætsarrangementer. Er 2018 året, hvor SIMACs vinderstime skal brydes?

Stemningsbilleder fra dagen.