telefonkort

SeaRoam

Internationalt telefonkort med global dækning. Uanset hvor i verden med mobil-dækning du måtte befinde dig, kan du for bare 0,50 $ i minuttet ringe og modtage globalt fra mobiltelefonen. Det koster kun 0,30 $ at sende en sms, hvorimod det er gratis at modtage en sms. Indledningsvis skal man erhverve sig et sim-kort til 20 $ med tilhørende telefonnr.

Taletidskortet fåes med taletid for enten 10 $ eller 20 $. Derudover er der ingen ekstra afgifter, og kortet har ingen udløbsdato. Bestilling af taletidskort og sim-kort, mod forudbetaling, til Handelsfrådens Velfærdsråd: info@hfv.dk

Man kan også tanke taletid op her på sit simkort. Men inden da, skal man på samme hjemmeside registrere sig med sit sim-kort nr. hvorefter man får et pass-word til brug for overnnævnte optankning.

Ekstra taletidskort kan foreløbig kun købes her på velfærdskontoret i København
- eller hos vores udsendte medarbejder i Rotterdam: rotterdam@hfv.dk

Endnu kan vi ikke tilbyde at I kan betale via kreditkort, men skal benytte overførsel via anvisning eller vores konto i Sydbank 6737-107-3825 - eller kontant i Rotterdam.

Ved betaling i danske kr. benyttes dagskursen for dollars. Ved bestilling bedes I oplyse om nøjagtig antal af ønskede simkort - samt antal taletidskort henholdsvis 10$ og/eller 20$.
Searoam