test image 1
test image 2
test image 3

TV 

TV-betjening af søfarende omfatter ca. 10 timers TV hver 14. dag. der er tale om dansk- og engelsksprogede programmer fra såvel DR, DR2, DRK og DRHD som fra TV2 og TV2 Zulu. Således får både danske og udenlandske besætningsmedlemmer glæde af TV-ordningen. Programmerne udvælges af Handelsflådens Velfærdsråd. 
Se vores TV-programmer her 

Tilmelding

Ønsker skibet at tilmelde sig ordningen, sker dette gennem rederiet og samtidig indbetales leje til årets udløb kr. 167,- pr. måned - i alt 2.000 kr. pr. år - til Handelsflådens Velfærdsråd. Såfremt at skibet melder sig ud, vil det få "medlemsbidraget" refunderet fra først komne måned. 
Tilmelding TV

Forsendelse

Programmerne fra Danmarks Radio og TV2 udsendes på fem DVD-skiver, hver 14. dag - i alt 260 timer årligt. Velfærdsrådet dækker forsendelsen til rederiet, som så må påtage sig evt. udgifter til forsendelse til sine tilmeldte skibe.

Uddybende radio

Handelsflådens Velfærdsråd og DR udsender hver 14. dag uddybende radioprogrammer på en Cd og giver dermed den søfarende mulighed for "at være klædt ordentlig på" i den hjemlige samfundsdebat inden afmønstring.

Tilmelding radio

Mp3-filer på Cd-rom

Hver 14. dag kan danske skibe gratis modtage et udvalg af DR's bedste radio-udsendelser, som udsendes i takt med TV-kassetterne fra DR, som mp3-filer på én Cd. Cd'en indeholder mellem 20 til 25 timers radio med blandt andet montager, dokumentarudsendelser og debat- og samtaleprogrammer som "Europa lige nu", "P1 Business", "Hjernekassen", "Mads og Monopolet" "Radioklassikeren" og meget meget mere. Ordningen er financieret af DR og koster ikke skibene noget.

En forudsætning for at kunne afspille programmerne er, at man om bord er i besiddelse af udstyr til afspilning af mp3-filer eksempelvis PC'er med lydkort, Dvd-afspiller eller musikanlæg hvor det er angivet, at mp3-filer kan afvikles.