Velfærdsgolf på Svendborg Golf Klubs bane

01.2016-Golf-Svendborg-diset-morgen-DSC_0009

Onsdag d. 25. maj 2016 spillede nuværende og tidligere søfarende samt hustruer golf på Svendborg Golf Klubs smukke bane.

Dagen startede dagen med stort morgenbord og snak, men snart var golferne klar til at komme ud på banen. Disen lå over banen, men snart var den brændt væk, og resten af dagen blev spillet i høj sol. På banen så vi en ny form for ”golfmotor,” da en af deltagerne havde sine hunde med til at trække. Den ældste af hundene var meget interesseret i golf, holdt øje med boldene og gøede, mens den unge bare slappede af, mens der blev slået.

Da alle var færdige på banen var der præmieoverrækkelse, og ud over præmier til de tre første i A- og B-rækken, var der også en række sponsorpræmier, så mange gik glade hjem med en flaske vin, en paraply eller en trøje. Derudover var der tre golfbolde og en markør med velfærdsrådets logo til alle deltagere.

Vinderne blev:
A-rækken:
1. Lennart Christensen
2. Willi Horstmann
3. Arne Thomsen

B-rækken:
1. Finn Mogensen
2. Jytte Mogensen
3. Henrik Weber

Vi håber på at kunne gentage successen til næste forår, men som i år kræver det, at mindst 30 personer tilmelder sig. Så hiv fat i din kollega og hold øje med, hvornår vi spiller igen.

Vi slår arrangementer op på hjemmeside og facebook, og du er velkommen til at kontakte os eller Inge Drost direkte – eller endnu bedre, tilmeld dig vores nyhedsbrev så du får information om vores arrangementer direkte. Tilmelding til nyhedsbrevet kan se på info@hfv.dk.

Tak for i år, vi håber at se jer alle – og mange flere til næste år.