Fit4Sea - motion om bord

DENNE SIDE OPDATERES IKKE LÆNGERE.
FOR AT SE AKTUELLE SPORTSRESULTATER KLIK HER

HANDELSFLÅDENS VELFÆRDSRÅD ER FRA 1. JANUAR EN DEL AF DEN NYE ORGANISATION SEA HEALTH & WELFARE, FIND INFORMATION OM ALLE SPORTSKONKURRENCER HER 

 

Årets T-shirts i motionskonkurrencen Do it
T-shirts 2017

Velfærdsrådets Fit4Sea-motionskonkurrencer består af fem discipliner, og er for alle søfarende i den danske handelsflåde og på søfartsskolerne, hvor lærere og elever deltager på lige fod med deres sejlende kolleger. Vi dyster i:

Løb
Cykling – Trampfarten
Roning – RoRo-farten
Crosstraining
Styrketræning

Konkurrencerne løber uafbrudt, men afsluttes hvert år d. 31. december, hvor distancerne tælles sammen, og vi trækker lod om mange præmier blandt deltagerne. Man kan naturligvis deltage i så mange konkurrencer, som man har lyst til.

Hvordan kommer du i gang? 

For at blive at blive trampfartscyklist, Ro-Ro'er eller eller deltage i løbekonkurrencen eller crosstraining-konkurrencen skal du under din udmønstring fuldføre en strækning på mindst 25 km. Når du har gennemført 100 km, har du erhvervet en trampfarts-T-shirt, en roro-T-shirt en løbe-T-shirt eller en crosstraining-T-shirt.

For hver 25 km man har tilbagelagt, opnås en gevinst-andel. Blandt andelene vil der ved årets slutning blive trukket lod om et antal præmier.

Du har også gjort dig fortjent til en T-shirt, når du har slidt i det med de første fire timers styrketræning, ligesom du optjener en gevinst-andel pr. fire timer.

Under menupunktet ”stillinger” kan du sikre dig, at dine egne resultater er registreret. Velfærdsrådet modtager gerne fotos og små artikler om aktiviteter om bord, som vil blive offentliggjort på facebook og her på hjemmesiden.

Første gang du indsender distancer til Handelsflådens Velfærdsråd, på mailadressen: amanda@hfv.dk - bedes du opgive navn, skib, hjemadresse, og t-shirt størrelse. Skema til registrering af resultater her.

Vi udsender regelmæssigt resultater i HFV-nyt, og opdaterer resultaterne løbende her på hjemmesiden. Vær opmærksom på at når du deltager i en af velfærdsrådets konkurrencer, bliver dit navn offentliggjort på vores trykte og sociale medier.

Skema til registrering af motionsresultater kan downloades her.

Velfærdsfolk i årets t-shirts, fra venstre: Jesper, Alexander, Amanda, Søren og Vadim

Velfærdsfolk i vores t-shirts for 2017. Fra venstre: Jesper, Alexander, Amanda, Søren og Vadim